torstai 22. maaliskuuta 2012

hurry wear

Skirt / H&M - Jacket / Gina Tricot -  Top / By Malene Birger

Viikon pukeutumisteema on ollut nimeltään kiire, joten turvalliset valinnat on otettu paljoakaan sovittelematta käyttöön. Nahkahame on ollut ylläni usein juuri silloin, kun pukeutumista ei ole ehtinyt aamulla miettimään ja asun on täytynyt joustaa päivän juoksuissa mukana.

Mukavaa päivää kaikille!

// Hurry is my clothing theme of the week. Faux leather skirt saves always the "what to wear"- moment in the mornings. Have a nice thursday!

6 kommenttia:

 1. Oliko tämäkin Vilan? http://4.bp.blogspot.com/-z2N9vaw1WE0/T2TiJvlzHHI/AAAAAAAAAb8/lJwcgCOCOHY/s1600/Teri+Niitti+styling6.jpg

  yritin eilen etsiä tuollaista mutta ei ainakaan vielä löytynyt täältä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän se! Todella ihana, en ihmettele vaikka olisi myyty loppuun.. Niittikin sitä kuvasi, jos ostaisi assarilleen kyseisen kappaleen.. :D Toivottavasti löytyy vielä jostain!

   Poista
 2. Heii ihana blogi sinulla! Kiva perjantailöytö.
  t. Uusi seurailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löysit tänne :)) mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Emma, oi Emma. Miten sulla voi olla joka kuvassa ja postauksessa hiukset kuin jumalattarella?!! Kerro pliis sun salaisuus, mäkin haluan sen! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No herraneaika, kiitos! Ite en koe olevani se tukkataitaja, ja itseasiassa sattumoisin just tähän kuvaan hyvä ystäväni ja luottokampaajani Jenni taikoi sotkuisen aamukiiretukan upeaks kampaukseks :))

   Poista

Kiitos kommentistasi!