torstai 15. maaliskuuta 2012

day 1 in shoe trade fair

Ted BakerPäivä Düsseldorfin kenkä- ja asustemessuilla on ollu pitkä ja ihana. Jalat on kävely helliksi ja pää saatu pehmeäksi tuhansista ja taas tuhansista kengistä. Olemme Reetan kanssa tutustuneet kiinnostaviin merkkeihin sekä tavannet mielenkiintoisia ihmisiä merkkien takaa. Huomenna on kuitenkin uusi päivä ja trendin spottailu jatkuu mm. muotinäytösten parissa.

Saksa on siitä mukava maa, että englannin kielellä pärjää varsin mukavasti. Saimme tosin myös jutella suomen kielellä muutakin kuin toistemme kanssa - törmäsimme nimittäin Pertti ja Hannele Palmrothiin työn touhussa messuosastolla. Hienoa, että suomalainen laatukenkä näkyy maailmalla!

Entäs, miltä näyttää kenkämuoti a/w 12 ja s/s 13? Sen verran voin vinkata, että ainakin TÄÄLTÄ löytyy hieman esimakua tulevaa ajatellen.. Shoe collection-postaus tulee kuitenkin lähiaikoina, mistä löytyykin sitten meikäläisen lemppariteemat messulöydöistä.

// The day at GDS in Düsseldorf has been more than exciting. We have seen thousands and thousands of lovely shoes with interesting labels and people. Tomorrow we are gonna take a look at the fashion shows and walk some more. In a few days, I am gonna post a collection of my favourite shoes and themes for a/w 12 and s/s 13, so stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin hirveesti tästä mustavalkoisesta kuvasta, vaikka aiheeseen ei mitenkään liitykkään :) Niin ja odotan shoe-collection postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiva kuulla että miellyttää :)) Musta-valkoiseksi vois välillä enemmänki kääntää kuvia. Shoe collection tekee tuloaa mahdollisesti viikonlopuksi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!