keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

düsseldorf outfit


Ensimmäinen päivä Düsseldorfissa oli pilvinen ja viileä. Matkustaessa takkina toiminut nahkatakki sai kaverikseen karvaliivin, kun ohjelmassa oli shoppailua ja kaupunkisuunnistusta. Itsehän en siis toivonut ylioppilaslahjaksi vanhemmiltani mitään tyypillisesti järkeväksi lahjaksi hyväksyttyä, kuten tietokonetta tai kameraa. Halusin nahkatakin. Juuri yhden ja tietyn sellaisen, tuon kuvissa näkyvän.

Itse en ole tuota päätöstä katunut. Väittäisimpä, että ajaton ja mieleinen nahkatakki säilyttää arvonsa edellä mainittuja lahjoja moninkertaisesti kauemmin. Ainakin minun ei niin elektroniikka-hellissä käsissäni...

// First day in Düsseldorf was cloudy and a bit cold. I traveled with my leather jacket, but cold evening forced me to put a fur coat on for a shopping night.

The leather jacket in the photos wasn´t just an impulse buy. It was a graduation gift from my parents, which I desperately wanted instead of typical and rational presents like a computer or a camera. Now, a few years later, I am very happy for my decicion.

15 kommenttia:

 1. Ihanat nuo kengät! (: Takki on myös oikein mukavan näköinen.

  Pst. Blogissani on pientä arvontaa, jos vain kiinnostaa. (:
  http://thedividedone-marie.blogspot.com/2012/03/arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käympä tsekkaamassa! Kengät ovat myös korosta huolimattta, tai kenties juuri sen takia, oikein hyvät jalassa! :)

   Poista
 2. Wow, lovely vest :)
  xx
  www.clothesandcamera.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihana takki, varmasti mieleisenä korvaa kalliimmankin läppärin :) rakastan kauniita kuvia ja nopeaa nettiä, mutta en ole koskaan valmis maksamaan niistä samoja summia kuin vaatteista, elektroniikka on silmissäni enemmän kertakäyttöisempää ja sisältää nopean parasta ennen päiväyksen. Aurinkoisia päiviä Düsseldorfiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Düsseldorf näyttää itsestään koko ajan enemmän kivoja juttuja! Olen kyllä samaa mieltä kanssasi elektroniikan käytöstä. Toki monissa vaatteissa on sama juttu, mutta enemmän maksavista vaatteista pitääkin olla sitten ihan varma että tulee käytettyä ja pitkään.

   Poista
 4. Hauskaa reissua, ja nauti kengistä minunkin puolestani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen lupaan tehdä :) ja kuviakin sitten tulee :)

   Poista
 5. huippuhieno liivi,takki ja koko asu! :) tervetuloa: www.ownwayblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Oii, onpas sulla ihania kuvia ja muutenkin vaikuttaa tosi kivalta blogilta. Liityin heti lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 7. OI wau, mistä tuollaiset kengät ovat kotoisin? *haluan myös*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popot ovat Finskin ja Urban Outfittersin yhteistyömallistosta, ostin ne kivasta alesta verkkokaupasta .. :) Täälllä ne näyttävät olevan vieläkin halvemmalla :D

   http://www.urbanoutfitters.co.uk/f-brands/finsk/icat/finsk/&setlocn=eur&log=4

   Poista
  2. uuu-la-laaa, kiitos ja ei muuta kuin tilaamaan :D!

   Poista

Kiitos kommentistasi!