lauantai 3. maaliskuuta 2012

enjoy fashion for free

Vinkki päivän kirppis/rahansäästöteemaan sopien : nyt on näppärä muotipläjäys tarjolla lehden muodossa, siis ilmaiseksi. Uusin City-lehti sisältää Urban Style-muotiliitteen, josta selviää mm. Kaksitvån uratarina, No Fashion Victims-blogin Emmin ja Thing for the Bling -blogin Teemun herkulliset laukkukokoelmat sekä uutisia muotimaailman uutuuksista. Lisäksi lehti selvittää mitä on trashion ja miksi se menestyy nyt niin hyvin. Itse ainakin pidin informatiivisesta paketista!

Nappaa mukaan kaupungilta ja säästä päivän muotilehtirahat vaikkapa ... tai no osta sittenki myös se toinen.
Kaksin verroin herkuteltavaa. :)

// It´s innovative, fresh, interesting and what´s best - it is free. The newest City magazine offers an Urban Style extra including news of fashion, intresting designers and bag collections of few bloggers and designers.

4 kommenttia:

 1. Todella upean ja jotenkin ammattimaisen tuntuinen blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Mukava kuulla että tasoa löytyy, vaikka blogi on vasta ihan tuore tapaus :)

   Poista
  2. Nyt vasta muuten tajusin, että tämähän on se sinun blogisi! :D Sattumalta eksyin tänne loving these looksin kautta enkä yhdistänyt ollenkaan sinua samaksi kuin se, jonka bongasin ensiksi Nirson blogista. :D Laita ihmeessä profiilisi julkiseksi, että muutkin löytäisivät helposti tämän hienon blogisi. :)

   Poista
  3. Herraneaika! Ja minähän tietysti koko ajan luullut että profiili näkyy... noh! Kiitos informaatiosta, tästä oli todellakin apua! <3 Nyt pitäisin olla mukana busineksessä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!