tiistai 6. maaliskuuta 2012

do you love bicycle adventures on midsummer nights?Nämä ihanuudet aiheuttivat syksyllä käydessäni Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä Kauneus- ja muotimessuilla  minulle harvinaisen korvakorupakkomielteen. Päätös korujen hankkimisesta oli tehty jo tuolloin, vaikka tilasin ne lopulta vasta pari kuukautta itse messujen jälkeen.

Poola Kataryna on suomalainen brändi, jonka ideologia on valmistaa ajattomia, "kummallisen kauniita" ja paikallisesti sekä eettisesti valmistettuja design tuotteita. Nettisivujen mukaan tuotteet ovat suunniteltu niille, jotka mm. rakastavat seikkailla pyörällä keskikesän öissä sekä juoda kylvyssä ollessaan kupposellisen teetä. Itse voisin ottaa omakseni noista tuotteista vaikka jokaisen, tuotteet ovat jotenkin mielettömän kekseliäitä!

Tilaamani korvakorut on leikattu 3mm paksusta vanerista, roikkuva osa taas on bambua. Upeille nettisivuille pääset täältä.

// I am now introdusing an interesting finnish label, Poola Kataryna. Philosophy behind Poola Kataryna is to design timeless, oddly beautiful and locally & ethically manufactured products. According to their website, The inspiration comes from living in Finland between Scandinavia and Russia and from mixing modern Scandinavian design heritage and decorative Slavic culture.

11 kommenttia:

 1. Huokauksiaherättävän upeat rajaukset silmissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maija! Huomasin itsekin nyt, että ovathan nuo aika siistit tällä kertaa :D

   Poista
 2. Aivan ihanan kummallisen kauniit! Noihin Poola Katarynan koruihin on ehdottomasti tutustuttava tarkemmin. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Siellä on myös tosi hauskoja ja mielenkiintoisia vaatekappaleita ja jopa henkareita :)

   Poista
 3. Wow, nice earrings! I'm following you now :)
  xx
  www.clothesandcamera.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oon niin kateellinen kaikille, joille korut sopii. Rakastan koruja, mutta jos laitan vähänkin suuremmat esim. korvikset korviin, niin jossain vaiheessa päivää (yleensä aika varhaisessa) revin ne pois, kun "näytän niin tyhmältä." :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin välttelin pitkään yhtään nappikorviksia isompia korvakilluttimia. Huomasin kuitenki, että parhaiten sopii sellaset, joissa on volyymia/leveyttä sekä korvanlehdellä, että roikkuvassa osassa! Kummallista, mutta ehkä korviksistakin pitää löytää se oma malli :D

   Poista
 5. Upeat korvakorut! Jos mulla olisi korvissa reiät, himoitsisin juuri jotain tuon kaltaista, uskomattoman ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Massiivista malleista noin yleisesti varmaan voikin löytyä sellaisia vaihtoehtoja, jotka vain napsautetaan korviin ilman reikien tekemistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!