keskiviikko 4. syyskuuta 2013

paris flashback


Tulevan viikonlopun Pariisin reissua fiilistellessä löysin koneen kätköistä muutamia kuvia entisestä elämästä ja Pariisin reissulta. Viime kerta Pariisissa kului lähinnä työn parissa, muotimessuilla ja -ostoilla.  Samaisena viikonloppuna sattui olemaan mitä mahtavin iltatapahtuma, Vogue Fashion Night  Out Paris. Avenue Montaigne kuhisi mitä tyylikkäämpiä ihmisiä luksusputiikkien lippulaivamyymälöiden ollessa auki yömyöhään. 
 
Voitte vain kuvitella erään rätti-intoilijan pulssin sinä iltana. 
 
Ensi viikonloppuna siis Pariisi. Tavoitteena vierailla reippaasti turistinähtävyyksissä mutta erityisesti nauttia paikallisesta kulttuurista. Myös yksi erityinen hankinta on listalla, siitä kuitenkin lisää vasta mahdollisen kuvamateriaalin toteutuessa.
 
Kuulisin mielelläni meno-, nähtävyys-, shoppailu- tai mitä tahansa muita vinkkejä matkalle! Onko sinulla niitä?
 
 
//Guess what? I am going to Paris next weekend! Found some old pictures from last trip in Paris, which was actually a business trip. To our suprise, there was Vogue Fashion Night Out -event, and the street Avenue Montaigne was full of fashion people. You can imagine my pulse in that night.
 
So, Paris next week. The goal is not only to have too much sightseeing, but also breathing the Parisian spirit and culture. There is also a special purchase I am going to make, but we´ll get back to it. Do you have any good Paris tips to share?


4 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa! Voin vain kuvitella tuon tapahtuman, Avenue Montaigne on muutenkin yksi lempikatuni tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin en ole yllättynyt, Mikko ;-) Kiitos! En malta odottaa!

   Poista
 2. Hyvä kirjoitella näitä vinkkejä vuokra-asunnon kämpästä jossa ollaan oltu viikon Pariisin lomalla :) Perjantaina takaisin Suomeen!

  Mutta siis vinkkejä :)
  Pierre Herme-macaronssit on paljon herkumpia kuin Ladureet. Kannattaa koittaa jos ei oo vielä koittanu :)
  Notre Damen torniin pääsee ilmaiseksi 18-25 vuotiaat EU:n jäsenet, kannattaa kiivetä, IHANAT maisemat.
  La Fayetten ja Printempsin tavarataloilla on molemmilla terassit joista voi ihailla maisemia ja ottaa vaikka eväät (Printempsiin ei oikeen eväitä, kun siellä on kahvila ja ne ei tykkää jos otat omia eväitä vaikka istua saa ostamatta mitään)..
  Jos satutte Bellevillen lähelle, menkää Parc De La Villetteen :) Näkymät Sacre Coerille ja ihanat jotenkin "arkinen" puisto lenkkeilijöineen yms :) Kiva silta siellä ja semmonen jännä rakennelma (en tiedä nimeä, pyöreä missä katto ja pylväitä :D)
  29 Blvd de Villette on ihana ihana leipomo (tää on meijän vuokrakämpän lähellä, mutta tosi pariisilainen söpö ja ihanan ystävällinen myyjä) :) jos käytte siellä puistossa kannattaa käydä täällä, kävelymatkan päässä. Patongit, croissantit ja semmoset kreemileivokset. Nam nam :D

  mitäs vielä keksin :D palais royalin sisäpiha on tosi ihana. muuta ei nyt ehkä tuu mieleen, kun en tähän mitään perusjuttuja viittiny listata :)

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI! Ihan mahtavaa, kiitos näistä vinkeistä ja ihan tuoreimpia mahdollisia vielä ! :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!