sunnuntai 15. syyskuuta 2013

eiffel tower outfitPariisin nähtävyyksien kiertelyyn sain neuvoja laittaa lenkkarit - tai edes jotkin oikeat kävelykengät. Kenkiähän löytyy kyllä ja lenkkaritkin, mutta mieleeni tullut kuva itsestäni Asics-juoksulenkkareissa koroissa kulkevien pariisittarien keskellä sai järkisyistä huolimatta jättämään nuo rouskut kotiin.
 
Lopulta päädyin bootseihin, joissa olen mennyt tammikuun pakkasiakin läpi. Ihan kiva, mutta katseenkestävät citylenkkarit ovat ensi matkaa varten hankintalistalla.
 
// I did my tourism tour in Paris in my favourite boots, despite that I had got many tips from my friends to take comfy shoes with me. Well, the boots did a good job during the three day trip but for the next time I think I´m going to invest in some sporty city shoes.

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia !! :) Hauskaa kun kaks suomi-bloggaajaa ketä seuraan niin on tässä mun jälkeen just käyny kans pariisissa ja näyttää kuvat ihan erilaisilta mutta tosi ihanilta :) Jotenkin näkee koko kaupungin eri silmin toisen kuvien kautta ! hih.

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Maria! Joo hauska kuinka vaikkapa tunnelmalla saa niin erinäköisiä ja -oloisia kuvia tutuistakin maisemista! Eiffelistäkin saattaa muutama kuva olla :-D

   Poista
 2. Oih, tyylikäs nainen tyylikkäässä Pariisissa! Citylenkkarit on ollut itselläkin jo tovin mielessä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citylenkkarit olisi kyllä kiireisinä aamuinakin kätevä vaihtoehto, hassua että heräsin niihin vasta nyt. Ja kiitos! :-)

   Poista
 3. Hahahaha, mullakin Pariisissa oli mukana paritkin nätit nilkkurit ja jopa korot, mutta ne jäi täysin käyttämättä. Lenkkareita ei vaan voita reissulla, jos pitää kävellä kilometritolkulla!

  Suosittelen Niken freeruneja tai arimaxeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää niin konsultoin sua näissä hankinnoissa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!