torstai 19. syyskuuta 2013

in a print dress


Dress/Mango - Coat/Zara - Bag/Chanel
 
No nyt ne todelliset syksykelit taitava olla täällä! Ei ihan vastaa vielä kuvitelmaa kuulaista ja kauniista syysaamuista, mutta kai sinnepäin kuitenkin mennään?
 
Eilen pääsin käyttämään kaapissani lojuvaa, kivaa Mangon kuosimekkoa. En voi kehua olevani mekkoihmisiä, joten kivatkin sellaiset jäävät herkästi käyttämättä. Onko teillä jotain niksejä, kuinka mekoista saa muokattua arkikäyttöön sopivia?

Valitettavasti tällä kertaa asukuvien tarkastuksesta ei sateen ja tuulen takia päässyt läpi kuin nämä sneak peek-kuvat :)
//There is a strong wind out there and it is raining cats and dogs, so it must be autun now, huh? I had a Mango print dress time yesterday, even though I am not that type of people who wear dresses a lot. 

8 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Ite rakastan mekkoja, ja haluaisin hamstrata niitä kaappini täyteen. :)

  Näin syksyllä yhdistäisin mekkoon paksut sukkikset ja rennomman takin, esim. bikertakin, arkisen kokonaisuuden luomiseksi. Yksi hyvä vaihtoehto voisi olla myös rennommat kengät, kuten bootsit tai maiharit. Paksu, suuri kaulahuivikin toimisi, tai vaikkapa jokin kiva pipo. Eli siis sillä periaatteella, että jotain rentoa ja mukavaa mekon pariksi, jottei kokonaisuudesta tule liian jäykkä tai juhlava! Riippuu tietysti vähän mekostakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti löytyi mekkotietäjä, ihanaa! Aion kokeilla noita kaikkia, jos saisi tämänkin mekon arkikäyttöön :-)

   Poista
 2. ja rauhotuppas nyt näitten kivojen postausten kanssa, kun aina pitää kommentoida kun on niin kivoja ja näppäimistö kuluu ! :D
  toisinsanoen, ihana asu taas ! <3

  -Maria

  VastaaPoista
 3. Aah, kuola valuu vain sun laukkua ihastellessa ;) Upea kuosi tuossa mekossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana Elina! Laukku vaan halusi välttämättä ulos, myös sateella takin suojissa...

   Poista
 4. everything matches perfectly! love the details:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!