tiistai 17. syyskuuta 2013

a hat day

Hat /Selected - Scarf/Tiger of Sweden - Jacket/H&M - Boots/Nilson - Skirt/Mango - Bag/Bianco by David Anderssen & Chanel
 
Pariisi-viikonlopun ainoana sateisena päivänä piilouduin hatun alle. Leveälierinen hattu suojasi oikeasti todella hyvin sateelta, kun takin kastuminen ei oikeastaan haitannut. Jatkossa sateisina päivinä taidankin mennä enimmäkseen vain hatulla, sillä kaikki omistamani sateenvarjot katoavat aina kummasti.
 
// I survived a rainy day in Paris without an umberrella, thanks for the hat in the picture.

22 kommenttia:

 1. Tosi jees bootsit!

  Mulla on nyt bootsiprobleema, kun en vaan löydä tarpeeksi oman näköisiä yksiöitä. :/ Yhdet tilasin (kahteenkin kertaan, hah) ja nyt funtsin kovasti, pidänkö ne vaiko enkö. 200 euron buutsit, joten kai niihin pitäis oikeesti RAKASTUA eikä vaan miettiä, tykkääkö niistä vai ei. Höh. Mutta löydänkö parempiakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ite oon niin bootsi-ihmisiä, että ihastun jos minkälaisiin bootseihin. Mutta tietty pitää olla ne yhet luottoyksilöt! Ootko kierrelly viimeaikoina ihan fyysisissä kenkäliikkeissä? Minusta Nilsonin ja Biancon valikoimat näytti aika hyvältä bootsien osalta. Toki se on sitten eri löytyykö juuri sellaisi kun on etsinyt..

   Poista
 2. Emma oot niin upee tyylilyyli!! Tosi ihana asu!<3

  VastaaPoista
 3. Upea olet!! Ja niin ihana uusi laukkusi <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin ihana! Kiitos! Oon kyllä niin tyytyväinen laukkuun :-))

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No sekin! Arvostan kyllä sellaisia ihmisiä jotka onnistuu aina sateen yllättäessä taikomaan jostain ehjän ja hyvännäköisen varjon.

   Poista
 5. On kyl hyvä kokonaisuus. Mun hattuihastus on leveälierisempi hattu, mutta olen ollut silmät auki jos tuollainen tulisi kohdalle. Toi on nimittäin kivan cool :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leveälierinenkään kuulosta ollenkaan hassummalta! :-)ja kiitos!

   Poista
 6. Aivan ihana kuva! Tujottelin sitä vaikka kuinka pitkään:) Kaunis asu ja kaunis sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! :) mitä kehuja, kiitos kamalasti! Toivottavasti kuitenkaan teidän Pariisin reissulla ei tarvitse sateen suojaa :-)

   Poista
 7. Nyt on niin inspiroivan kova asu, etten kestä!!

  VastaaPoista
 8. I H A N A !

  ei lisättävää :)

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Mä pinnasin tän asun, kun oli niin kiva! :) Vitsit, keräilen vielä itse rohkeutta ostaa leveälierisen hatun. Se menee juuri siihen kategoriaan, että näyttää hemmetin makeelta, mut osaankohan mä sitten kuitenkaan käppäillä täällä turun toreilla sellainen päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ku kiva kuulla! Ja tiedän tunteen, mut toisaalta sit ku niiden makuun ku pääsee ni jää vähän koukkuun! Pistää jotku rennot ja täysin omalta tuntuvat luottovaatteet, ni hattu ei tunnu vieraalta :-)

   Poista
 10. Tää on kyllä upein asu mitä olen nähnyt ikuisuuksiin, aivan upea. Bongasin inspirationin muotisivuilta Chanelin laukun ja klikkasin tänne, sama mikä kiinnitti huomioni eilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ulla kiitos, ihana kuulla! Ja kiva että löysit tänne :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!