perjantai 13. syyskuuta 2013

my very first chanel


Tämä kaunokainen lähti mukaani Pariisista, osoitteesta johon ensimmäinen Chanel-myymälä on perustettu. Voitte uskoa, että tämä ei jää viimeiseksi kerraksi blogin puolella, kun tämä ihanuus täällä vilahtaa.  

Se on niin täydellinen!

//My very first Chanel bag from Rue Cambon, Paris, where the first Chanel shop was opened. It is perfect!

22 kommenttia:

 1. Se on ihana, täydellinen, ihana täydellinen... sanoinko jo täydellinen!!!! Ihailin sitä jo instagramissa ja niinhän se on, että ainut oikea paikka tämän ihanuuden hankkimiselle on juurikin Pariisi ja Rue Cambon!! Innolla odotan asukuvia, joita varmasti on luvassa :)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhah! Se on täydellinen ja ihana! Ja ihana! Odotan itsekin innolla että päästään tämän kanssa kameran eteen ja ennen kaikkea, ihmisten ilmoille! :-)

   Poista
 2. Onnea ihanasta laukusta! Se on kyllä sellainen klassikko, että kestää hyvin aikaa. Löysin blogiisi ihan sattumalta indiedays kuvavirrasta ja täytyi ihan jättää kommentti. Aivan ihana blogi sinulla! Millä kameralla ja objektiivilla kuvaat? Asukuvat ovat ihan huikean kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihana piristyskommentti! Kiitos paljon, aina supertyylikäs Katri! Olisihan niitä vaikka mitä muita upeita, mutta tämä ihanuus oli ehdoton ensimmäiseksi :-) Nämä kuvat on otettu omalla vanhalla Canon EOS 400D, jossa linssi 1.8/50mm. Asukuvat useimmiten on kuvattu joillain aivan muilla! Ne täytynee tarkistaa erikseen postauskohtaisesti :-)

   Poista
 3. ahhhhhhhh !!!! nyt kyllä ! 2.55 on kyllä täydellinen jos mikä ! kyllä sun kelpaa !:-))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hii no eihän tässä voi ku hymyillä!

   Poista
 4. ooh ! Ihana <3 Ja mun mielestä ei oo kyllä parempaa paikkaa ostaa merkkilaukkua kuin Pariisi ! :) hih.

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saatoin suunnitella matkakohdetta tämä mielessä :-D

   Poista
 5. Ooh, upea - tuo on kyllä täydellinen ja ihana Karlin piirros tuossa dustbagissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeimpä jo tuon paketin avaaminen itsessään oli elämys, kaikki täydellisesti niin täydellisesti mietitty sekä estetiikan että käytännön kannalta! :-)

   Poista
 6. Mää en kestä!! Kuinka ihana :)))) <3

  VastaaPoista
 7. Emmmmmaaaaaa♡♥♡♥♡♥ iiiihanaaaaaa!!! Onneaaa!!!

  VastaaPoista
 8. On se kyllä kertakaikkisen kaunis!!! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta... :)

  http://elissabetes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Moikka! Olitko varannut laukun etukäteen Chanelin liikkeestä? Olen itse suuntaamassa Pariisiin ja laukun osto olisi suunnitelmissa, olen vain lukenut ristiriitaista tietoa siitä onko laukkuja hyvin liikkeissä valikoimissa vai pitääkö tilata haluamansa laukku etukäteen. Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Itsekin yritin soitella ja tiedustella saatavuutta. Myyjät eivät kuitenkaan pystyneet lupaamaan mitään, eivätkä myöskään varaamaan. Toki kannattaa ehdottomasti yrittää! Medium-koko oli oman reissuni aikaan loppuun myyty koko Pariisista, itse kuitenkin halusin juuri jumbon :-) Toivottavasti käy hyvin matkallasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!