perjantai 14. joulukuuta 2012

travelling

 
Syy, miksi en ole hetkeen ollut maisemissa on se, etta olen karannut joulua pakoon kuukauden reissulle Kaakkois-Aasiaan! Tarkoituksena on rinkat selässä kiertää nyt Hong Kongin ja Macaun kautta Malesiaan ja Thaimaaseen. Katsotaan kuinka blogipostausten kay tänä aikana, on muuten hiukan haasteellisempaa nörtteillä kun ei ole jatkuvaa nettiä saati edes konetta mukana.
 
Täällä Macaussa missä ollaan tällä hetkellä, muoti on juuri niin söpöilyä kuin voi kuvitella. Vaateliikkeet ja katukuva pursuavat Hello Kittyja, pandoja, pitsiä ja polvisukat + hame yhdistelmää.  
 
Lupaan palata blogin ääreen aina kun saan koneen ja nettiyhteyden hyppysiini! Ihanaa joulun odotusta erityisesti sinne Suomeen!
 
// The reason I haven´t updated thr blog recently is that I have escaped the christmas and cold weather to south east Asia! The plan is to travel through Hong Kong and Macau to Malaysia and Thailand. I have to admit that blogging is a bit difficult when I have neither an internet access nor a laptop with me. I promise to be back here as soon as possible!

13 kommenttia:

 1. hei pidä hauskaa siellä ja oikein hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, mahtavaa! Nauttikaa ja rentoutukaa :) Kiva saada sitten tammikuussa terveisiä ja fiiliksiä sieltä, ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti rentoillaan täällä :) lämmin ilma ja täysin eri kulttuuri tuovat kyllä lomatunnelman!

   Poista
 3. Muista ottaaa kuviaaaa! :) ps. Mun pitää sun postit avata joku päivä dna:lta ainakin yksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koko ajan turistina kamera liimautuneena käteen :)) ja kiitti Raakel jos viittit avata posteja ni olis upee :)

   Poista
 4. Mä menin ja esitin blogissani sulle haasteen: http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html :)

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi, en oo pitkään aikaan käynyt blogissasi, kun oli hetken hiljaisempaa, ja harmittelin asiaa, but now you are back! Mahtia!! Täytyy sanoa, että pidän tyylistäsi todella paljon, ja blogisi on koukuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää ihana, kiitos piristävästä kommentistasi!! Välillä pieni luova tauko on paikallaan ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!