maanantai 3. joulukuuta 2012

contrast
 Trench coat / Esprit - Cap / Carlings - Bag & Scarf / Bianco - Jeans & Shirt / Zara . Pics by Raakel

Tällä kertaa työvaatteet saivat uutta vivahdetta piposta, jonka yhdistin muuten aika simppeliin ja "siistiin" asukokonaisuuteen. Halusin kokeilla pipon toimivuutta erityisesti aika konservatiivisen trenssin kanssa, ja ihan hauskaa kontrastia siitä tuli, vai?
 
Toisaalta pipolle oli myös ihan hyvät käytännön syyt käyttää sitä, sillä se pelasti huonon hiuspäivän ja lämmitti kovasti pakkasten "yllättäessä" allekirjoitetun!
 
// For a long time I had a vision of conservative trench coat mixed with a rough cap. The cap gives the outfit a nice contrast, which I like a lot. Thought it was a nice combo, do you agree?

14 kommenttia:

 1. kivalta näyttää. tykkään naisellisen ja poikamaisen kontrastista :) Ja bägi on to-die-for <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura, samoilla linjoilla ollaan! :) nyt ku kuvia kattoo ni bägiki on loppujen lopuks aika maskuliininen, varsinki ku vertailukohtana on kapealinjainen trenssi :)

   Poista
 2. niin outoa, kun siellä on jo lunta :D!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu ja kivasti oot yhdistänyt naisellisen ja poikamaisen! Itse lainasin poikakaverin samantyylistä pipoa yhtenä päivä ja näytin kuulemma ihan hopparilta... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauska kuulla että toimi! Haha jos kommentoija oli poikaystävä itse, en ihmettele! Kokemuksista voin olla lähes satavarma, että omalta toiselta puoliskolta olisi myös tullut ihan samanlaista kommenttia, jos olisi ollut paikalla näkemässä ;)

   Poista
 4. Ihana asu! Muutenkin tosi nättejä kuvia :)

  http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Joo, hyvä kokonaisuus. Kaikista eniten jäin tuijottelemaan noita ihanuus hanskoja. Itsellä samankaltaiset mutta sulla taitaa olla mageemmat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!