sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

sunset in ireland

Mites toi hattu, oli näköjään jumittunut päähäni viikoksi siitä asti kun reissun ekana päivänä sen ostin? Hups. Sama oli kyllä Friis & Co:n pienen nahkapussukan kanssa, jota ilman en lähtenyt edes aamupalalle. Vyölaukun sentään jätin kotiin.

// Reliable hat also in sunset in Galway.

8 kommenttia:

 1. Sait multa ton Liebster blog -palkinnon, käy kattoon :)

  http://incomplete-sanni.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 2. Turhapa sitä on pois päästä ottaa, kun noin hyvältä näyttää.

  Hei, kun oon tässä nyt selaillut tätä blogiasi, niin pohdiskelin että mitäs sä nyt oikein työkses duunailet? Jotain kenkäjuttuja? Jotenkin todella mielenkiintosia kuvia ja tapahtumia, tekstiin en oo ehtinyt vielä paneutua niin kovin. Käytän tätä kysymystä siis oikotienä tietouteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Tässä hieman valoa: ihan kenkämyyjänä työskentelen tällä hetkellä mutta opiskelija on varsinainen titteli. Jokatapauksessa sen verran ala kiinnostaa, että tulee ihan omatoimisesti matkustettua ja otettua selvää asioista vähän yli toimikuvan.. :)

   Poista
 3. Mahtava hattu! :) Ja toi Friis & Co:n upee nahkapussukka on varmaan kätevä. Olen ite myös alkanu etsiä jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pussukka olu älyttömän kätevä tosin suomeen palatessa hihna petti palveluaan erinomaisesti muun matkan. Suutarille siis!

   Poista
 4. Merci! :) Kevättakkeja on vieläkin jotenkin tosi vähän, niin tuo oli kyllä onnekas löyty. Miten Irlanti reissu meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kiitos kysymästä, Irlanti oli aivan lyömätön! :))

   Poista

Kiitos kommentistasi!