perjantai 20. huhtikuuta 2012

extra shouldersLöysin sattumalta asustekätköistäni aikoinani ostamat Friis & Co:n hapsuolkapäät ja päätin kokeilla niitä taas kerran. (Ihan niinkuin nämä hartiat tarvisivat lisätoppauksia..) Siirrettävät hapsut ovat jääneet aika vähäiselle käytölle, vaikka pidän niistä ja niiden ideasta ihan valtavasti.

Aiemmin kun olen niitä yhdistellyt lähinnä lyhythihaisiin yläosiin, kokeilin nyt mixata niitä hieman konjakin värisen nahkarotsin kanssa. Ja kyllähän nuo taitavat yhteen passata, eikös? Myös farkkutakki ja puuvillaneule piristyvät kivasti extraolkapäistä!

P.S. Vaikka kiire pitää huolta ettei blogin ääressä aivan liikaa roikuta, asukuvia pukkaa taas lähiaikoina tulemaan!

// Found my good old movable "fringe shoulders" again. I haven´t used them as much I would have wanted to, so now it´s time to mix them with different pieces of clothing. They look nice with leather jacket, doesn´t they?

5 kommenttia:

 1. ihan siiiika hyvä idea!!!! hitsi nyt harmittaa kun oon nähny noita joskus tosi halvalla mageita,mutta oon ajatellu että mitäs noilla, ehkä en osta kun en käyttäis JA NYT :DDD ! voihitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jos oot kätevä käsistäs ni olis diy-projekti tiedossa! :D Ite en kyllä lähe neuvoja antaa, mut vois kuvitella ettei olis vaikeimmasta päästä?

   Poista
 2. Nuo on kyllä siistit!! Miten nuo pysyy paikoillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! :) vanhat kunnon hakaneulakonstit pitää ne tiukasti paikoillaan :)

   Poista
 3. Hii noi on ihanat! :) Ananas toimii myös, new shoulderpads?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!