tiistai 14. helmikuuta 2012

Puoliksi maksihame


Puolihame / Zara - Laukku / Tiger of Sweden - Nilkkurit & asusteet / Bianco Footwear
Maksipituus hameissa ei ole ikinä oikein ollut "minun juttuni", useista yrityksistä huolimatta. Kuitenkin tammikuussa, todellisena hameiden käytön kulta-aikana,  löysin itseni ostamasta puolihametta, jonka etuosa oli siis takaosaa lyhyempi. Jännää.

Hakusessa puolihameen pariksi onkin nyt jonkinmoinen väljä printtipaita ( en nyt tarkoita ihan niitä urheiluseurojen mainospaitoja, mitä kotoa jo löytyykin) sekä läpikuultava valkoinen kauluspaita. Ehdotuksia myös muista sopivista vaatekappaleista otetaan vastaan!

Hieman kesäisempää lookia hameen käytöstä voi löytää Mademoiselle Pigalle!-blogin Irenen yltä täältä, tosin hameen väri on mustan sijasta turkoosi.


Not feeling comfortable in maxi skirts or dresses? Neither do I. The compromise skirt is the choice for us!

14 kommenttia:

  1. Oot sinä kyllä semmonen tyyliguru!! <3 plus ihana puolihame!(: T.Bah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah kiitos ! <3 Suosittelen puolihametta kaikille!

      Poista
  2. Taisin samaista hametta tuossa jokin aika sitten ihastella rekillä ;)

    VastaaPoista
  3. Love your blog, and the bag!!!!

    I am also loving your layout !
    Hope you will take a look at my blog.

    http://abitofeverything-nicoline.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. hei aivan mahtava asu :) oon kateellinen teille kenellä säilyy pukeutumisinspiraatio näiden pakkastenkin keskellä, ite nimittäin meen ihan tylsissä vaatteissa päivästä toiseen kun ei vaa h u v i t a :D please kesä tule jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Senja! Kyllähän se välillä hieman koettelee tuo pakkanen omaakin kekseliäisyyttä.. :D No, aina voi keksiä jotain kauheen kivaa talvikamppeitten alle, niin voi olla hyvällä mielellä edes siitä tiedosta ;)

      Poista
    2. Ostin tuon saman hameen siinä turkoosissa värissä, olen lähdössä ulkomaille ja ajattelin että näyttää varmasti upealle ruskettuneiden kinttujen kera:D Mutta ongelma juurikin että minkä yläosan kanssa yhdistää?! Sulla takki päällä, ei näy minkä kanssa olet yhdistänyt:/ Se resori antaa vähän "halpamaisen" fiiliksen siinä turkoosissa värissä mutta varmasti tuollainen vyö antaa siihen hiukan kivemman efektin:)

      Poista
    3. Ruskettuneet sääret on kieltämättä kiva lisä asuun kuin asuun! Mulla on toiminu paitana tuon kans sellanen ilmava ja simppeli valkoinen paita, jonka helman oon laittanu hameen sisään, mut joka jää hieman "pussittamaan" peittäen sen resorin.. Tykkään myös ajatuksesta turkoosi +väljä printtitoppi, mut en tiedä sen toimivuudesta käytössä :))

      Poista
    4. Kyllä! Printtipaidan kanssa sekä kävin hakemassa ihanan valkoisen näpsäkän puolimitta hiha jakun, asun kruunaus maxi koroilla!:))

      Poista
    5. Jee hauska kuulla että asu löytyi! :) maxikorot - TOIMII !

      Poista
  5. Kiitos kun kommentoit mun blogiin tosta hameesta koska oon niin kauan ettiny :)! Täytyy heti huomenna käydä zarassa kattomassa oisko noita ihanuuksia vielä. Näyttää tosi kivalta sun päällä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy ainakin vastaava, jos ei enää tuota mallia! Tuntuu, että sielä on nyt hametta jos jonkilaista tarjolla.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!