maanantai 9. kesäkuuta 2014

copenhagen items

Ihania löytöjä viime viikkoiselta reissulta Kööpenhaminaan! Visiitti By Malene Birgerin lippulaivaliikkeeseen oli tietysti selvä homma kun lennot oli varattu, ja voi kuinka ihana se taas olikaan! Mukaani sieltä sain ihanan silkkipaidan, joka varmasti tulee ylläni täälläkin näkymään.

Yllättävänä löytönä oli uusi hajuvesi Montale-parfyymibrändiltä. Ihastuin heti himmeän kultaiseen pulloon ja ensivaikutelmana tuoksu oli hyvä joten suihkasin sitä ranteelleni. Lähdimme pois liikkeestä, mutta palasimme sinne vielä samana päivänä tuon huumaavan tuoksun takia - se vain oli pakko saada! Montaleen en ole itse törmännyt aiemmin, oletteko te tuttuja sen kanssa?

// Some lovely items I found from Copenhagen travelling with my mother. Visit to By Malene Birgers flag ship store was a must have, of course. What I found there was a beuatiful silk shirt in the pictures above. On this trip I also bought a Montale parfum. Not only I love the intensive fragrance but also the matt golden bottle of it. 

2 kommenttia:

  1. Montale on kyllä ihan tuntematon itsellenikin, mutta tuon pullon perusteella voisin ostaa vaikka heti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös tapana ensisijaisesti rajata tuoksut pullon perusteella ennen niiden tuoksuttelua ;) Ilmeisesti ko. merkki ei ole saatavilla Suomesta, mutta varmaa tietoa minulla ei ole!

      Poista

Kiitos kommentistasi!