maanantai 7. lokakuuta 2013

3 x work outfit: ripped jeans


Aamu jolloin nousee sängystä ihan oikealla jalalla. Heräämiseen on jo kotona tarpeeksi aikaa ja koroissa ehtii kävellä rauhassa bussiin. Siisti jakku ja skarpit korot viimeistelevät lookin.

Aamu joka on ihan perus. Valkoinen paitis saa revityistä farkuista särmää ja sähäkkä huulipuna toimii raikkaana katseenkiinnittäjänä.

Aamu jolloin tekisi mieli jäädä peiton alle. Kun korot eivät tulisi mieleenkään eikä meikin viimeistelyyn ole aikaa, pehmeä ja laadukas neule sekä nilkkurit/boootsit ovat varma ja no, ainakin helppo, valinta.

Moi vaan maanantai!
Viikko alkaakin postauksella joka on läheisesti ihan perusarkeen liittyvä. Kuten tässä postauksessa kerroinkin, on tuntunut että oma arkipukeutuminen on kaivannut hieman särmää. Päätinkin haastaa itseäni silloin tällöin jollain vaatekappaleella, joka meinaa jäädä aamuisin kaappiin "helpompien" valintojen tieltä.
Niin kivoilta kuin revityt farkut tuntuvatkin tällä hetkellä, en ole pahemmin käyttänyt niitä toimistolla. Revityt, siis rikkinäiset. Yleisesti ottaen rikkinäisiä vaatteita nyt ei kovin siisteiksi mielletä, minkä oletan olleen syy käyttämättä jättämiseen. Yllä siis kolme asua, joilla nuo farmarit aivan varmasti pääsevät mukaan arkivalikoimiin! Kuvittelin nämä vähän erilaisiin aamufiiliksiin, kuten kuvateksteistä voitte nähdä. Mitäs mieltä?
//Hello Monday! Today´s post is about how to wear ripped jeans in work. I mean, in the office or meetings and so on. So here you go, three outfits for differend moods.

10 kommenttia:

 1. Tosi hauskasti toteutettu postaus ja kaikki lookit on onnistuneita :)

  -H

  VastaaPoista
 2. Ihana emma! Superkivoja asuja <3 Sun hiukset on söpöt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa tuuli toi niihin kyl semmosta ekstrapöyheyttä, mikä nyt ei kyllä oikeastaan olisi pahitteeksi muulloinkin! :-)

   Poista
 3. Mulla on melkeen aina aamuja, jolloin tekisi mieli jäädä peiton alle ;) Ihania asuja kyllä kaikki! Mäkin tarvitsisin vähän ideoita työpukeutumiseen, yleensä vaan ei jaksa (siis ehdi) miettiä sen enempää ja nappaan heti ekat vaatteet, jotka kaapista käteen osuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin mullakin suurin osa! Toisaalta helpottaa jos joskus on edes miettinyt valmiiksi asuja, niin että kiireessäkin löytää huolitellun kokonaisuuden päälle :-)

   Poista
 4. Kaikki ovat todella kivoja asukokonaisuuksia ja ennen kaikkea ihanat kuvat. :))

  http://elissabetes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista Elisabete! :-)

   Poista
 5. Yhdyn edelliseen kommenttiin! Voisin ottaa jokaisesta asusta jokaisen vaatekappaleen omaan vaatekaappiini! Ihanan raikasta ja propsit kuvista. Tykkään sun blogista tosi tosi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Milena!

   Poista

Kiitos kommentistasi!