sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

new sunglasses x 2


Tässä kun viimeaikoina on kevätaurinko paahtanu niin, että melkein silmät kiinni on saanut kulkea, päätin lähteä arskaostoksille. Jotenkin KAIKKI ne omistamani aurinkolasit vuoden sisään on kadonnut tai niistä on lähtenyt toinen sanka irti. Se nyt ei varmaan ole uutta minut paremmin tunteville..
 
Lähdin liikkeelle Kampista, Forumin kautta Stockalle ja Zaraan, kunnes olin läkähtynyt. Eivät istuneet nenän kohdalta (ei ole kapein nenä) tai olivat liian pieneet kasvoille (ei ole silmät keskiverolähellä toisiaan tai posket pienimmät). Viimeisillä voimilla raahauduin Monkiin Aleksilla, vaikka kyseisessä liikkeessä olin jo Forumissa käynyt. Ja siinä ne olivat! Pyöreät ruskeanmustat ja täydellisesti istuvat, 10e.
 
Entäs nuo alemmat lasit? Kotimatkalla ohimennen Glitterin hyllystä huutelivat pyöreät ja reunattomat aurinkolasit kultaisilla sangoilla kesää ja festareita. Oli ihan pakko.
 
// In Finland we finally have sun and long days, after a long and dark winter. Even though the sun is shining, it´s still cold outside and snow hasn´t melted yet. That´s why it feels it´s even more brighter than in the summer. And I had no sunglasses! Somehow they have all disappered or broken, just wondering how...
 
After a long long shopping marathon I found perfect founded brown black sunglasses from Monki. And on my way home, I spotted even more rounded glasses from Glitter. Even though I had buyed alredy sunglasses, those little ones shouted summer and music festivals! Couldn´t say no.

14 kommenttia:

 1. Ihan sika kivoja noi molemmat! Ja miten noi ongelmat kuulostaa niin tutulta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha jes! Haaveilin itekki jo hankkivani "oikeat" aurinkolasit, mutta palasin maanpinnalle muistellessani kaikkia niitä kadottamiani laseja.

   Poista
 2. Ihanat aurinkolasit! Ja kuule Emma, en pitkään pitkään aikaan ole löytänyt yhtään superkivaa suomalaista blogia, ja kun tänne blogilistalta päädyin niin päässä kuului vaan napsnaps ja boom - blogisi on nimittäin aivan suunnattoman ihana, jotenkin tykästyin hurjasti! Täältä tuli ehdottomasti lukija! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaa täällä hykertelen ilosta! Kiitos ihanasta kommentista ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin!

   Ja olipas Silver Linings myös ihana löytö! :-)

   Poista
 3. pakko saada noi monkin pyöreät arskat, upeat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä niitä oli! Tosi helpot ja sopii vaaleallekin hyvin ku taittavat ruskeaan.

   Poista
 4. Oh my, my. I love them. Too sad that they would not fit me at all. :(

  http://www.stefanystrange.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don´t say that! Just try on different types of models :-) Hope you find yours!

   Poista
 5. Oi noi ruskeamustat näyttää ihan törkeen kivoilta! :-)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne onki jo testattu oikein toimiviks :-)

   Poista
 6. "Jotenkin KAIKKI ne omistamani aurinkolasit vuoden sisään on kadonnut tai niistä on lähtenyt toinen sanka irti. Se nyt ei varmaan ole uutta minut paremmin tunteville.."
  Naurahdin tälle :DD Ei ole uutta ei. Mutta joka tapauksessa, onpas kyllä hienoja arskoja! Tykkään paljon!! Ehkä minäki vielä joskus löydän jotkut, jotka oikeesti sopii mulle.. (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha, varmasti! Ainaki ennen festareita täytyy jotku säpäkät löytää ;-)

   Poista
 7. Pyöreät aurinkolasit on kyllä huiput! Pitäisi kaivaa omatkin esille, kun ovat vielä jossain kaapin pohjalla... Mut nuo Monkin on kyllä hyvännäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ehdottomasti aika ottaa ne esille ja käyttöön! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!