maanantai 25. helmikuuta 2013

happy b-day my blog!

Nyt helmikuussa pyörähti frame collectionsin olemassa ololle täyteen kokonaiset yksi vuotta, hurraa! Synttärin kunniaksi päätin tehdä katsauksen menneeseen ja kerätä tähän postaukseen talteen muutaman hetken menneiltä vuodenajoilta, joten tässä fc:n eka vuosi tiivistettynä, olkaa hyvät!
 

Alkukeväästä haettiin kosketuspintaa kameran edessä olemiseen, suojattiin korot iskuilta, leikittiin metsureita, ostettiin Finskin nilkkurit ja muisteltiin uskomatonta By Malene Birgerin muotinäytöstä ja mallistoa. Maaliskuussa lähdettiin Reetan kanssa katsastamaan Düsseldorfin kenkämessut ja rakastuttiin siellä palavasti mm. glitterkuorrutettuihin bootseihin. Jos helmikuussa haaveiltiin loafereista, maaliskuussa samaisia popoja ennustettiin jo tulevaksi megatrendikengäksi.
 

Alkukesästä pakattiin hersyvät kesäkuteet rinkkaan ja lähdettiin Portugalin auringon alle. Suomen kesässä leikittiin elokuvakohtauksia ananaksen kanssa, vedettiin leopardikuviota päälle, tehtiin tuttavuutta maksihameen kanssa sekä ihastuttiin nilkkakoruihin. Kokofarkkuyhdistelmä pääsi sen yhden kerran päivänvaloon.
 
Blogin kesätauon jälkeen pukeuduttiinkin jo trenssiin ja nahkaan, päädyttiin inspiration-bloggaajaksi sekä löydettiin ne kauan kaivatut glitterbootsit!  Tulipa myös ostettua tähän mennessä garderoobini kalleimmat kengät, Maison Martin Margielan ja H&M:n yhteistyömalliston iihanat nilkkurit.
 
 
Joulukuussa pipo oli kovassa käytössä kunnes joulua lähdettiin pakoon Kaakkois-Aasiaan. Vuoden 2013 puolella esiteltiin reissun löytöjä ja kerrospukeuduttiin. Samoihin aikoihin kun kotikonttori siirtyi Helsinkiin, muutamat suosikkikengät saivat myös pienen hetkensä blogissa ja Zaran ihana tikkipaita mukautui moneen eri tilanteeseen.
 
Ja tässä sitä nyt ollaan! On ihan mahtavaa että minun blogini ja juttuni on saanut niin kivoja lukijoita ja kommentteja, että haastavista ajoista huolimatta sitä ei halua heittää hanskoja tiskiin vaan palata aina tänne takaisin. Tästä on hyvä jatkaa.Tusen tack!
 
Energiaa maanantaille jee!
 
// It is time to celebrate my blog´s first anniversary! So much fun and cheerful moments with you guys, thank you for your comments and thoughts!

17 kommenttia:

  1. Oi onnea! ♥ Juuri sopivasti synttäreiden kunniaksi linkitin blogisi tuonne koontipostaukseen blogisuosikeistani, jonka tänä aamuni tein! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Blogin ensimmäinen ja todennäköisesti ainut synttärilahja! :-D <3 Kiitos!

      Poista
  2. Voi jeee onnea ihanainen! <3 Ps. pitäs pitää lounastreffit tässä joku päivä!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos! Hei mä olen täällä Helsingissä kokonaan nykyään, mut jos oot tänne päin tulossa ni mennään ihmeessä! :-)

      Poista
    2. ai sä oot kokonaan, no voi höh :(

      Poista
  3. Vauvau, miten ihana blogi - klikkailin itseni tänne tuolta Nooran tontilta ja jään ehdottomasti seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa että löysit tänne! Kiitos kommentista, toivottavasti viihdyt jatkossakin!! :-))

      Poista
  4. Onnea minunkin puolesta ja kiitos upeasta blogista! Hauska summaus kuluneesta vuodesta!

    VastaaPoista
  5. Congrulations dear. Beautiful selection.

    xx

    www.styleofpurity.com

    VastaaPoista
  6. Thanks Nesrin! You have a great blog and a sense of style, too!

    VastaaPoista
  7. Toi sun nuden värinen maksihame on ihan täydellinen! Ja onnea vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha ikävä kyllä maksihame lyheni sittemmin parikyt senttiä sen jäädessä pyörän pinnojen väliin.. ::-D Katsotaan jos tänä kesänä midimitta toimisi maksin sijaan :-D

      Poista
  8. I'm crazy about the last shot with the chuncky necklace and booties for a very classic look with an edge!

    (='.'=)
    -Lauren at adorn la femme

    VastaaPoista
  9. Ihana Emma<3 onneva onneva! Pusspuss

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!