perjantai 23. marraskuuta 2012

berlin fashion and vintage

Matkustaminen on kuulunut elämääni aika tiiviistikin viimeisen reilun vuoden aikana. Maailmaa on tullut kierrettyä niin muotimessujen kuin seikkailujen perässä. Koska pyrin pitämään frame collectionsin puhtaasti muotiblogina, kerronkin viimeisimmän reissuni, Berliinin parista muotiaiheisesta löydöstä.Ennakko-odotuksiini Berliinistä kuului häikäisevät kirpputorit sekä vintage. Molempia todella löytyikin.

Ensimmäinen odotus täyttyi, kun satuimme illallispaikkaa Schönhauser Alleen alueella etsiessämme sattumalta vanhan tehdashallin kohdalle, jonka etuseinä oli lasista ja sisällä näytti olevan älyttömän trendikkäitä ihmisiä sekä vaaterekkejä. Kyseessä olikin kerran kuukaudessa järjestettävä vintage-tapahtuma paikallisen ravintolan/baarin tiloissa, ja me onneksemme satuimme paikalle juuri silloin! Hypistelimme pitkään kaikkea ihanaa ja todella laadukasta myytävää ja ihastelimme myyjien tyylikkäitä ja rohkeita asuvalintoja. Ilmapiiri oli todella rento, dj soitti hyvää musiikki ja ihmiset hymyilivät. Lopulta päädyin ostamaan jo aiemmissakin postauksissa vilahtaneen koppalakin.

Heti seuraavana aamuna suunnistimme hostellituttavuuksiemme vinkistä Mauerparkille, jossa sunnuntaisin järjestetään valtava ulkokirppistapahtuma. Paikan päällä olisi viihtynyt koko päivän, niin paljon oli nähtävää ja hypisteltävää. Mauerpark ei todennäköisesti olisi ollut edes ainut sunnuntaikirpputori, mutta se oli sopivasti reittimme varrella. Muutenkin kyseinen kaupunginosa tuntui tyylikkäimmältä ja mielenkiintoisimmalta, jos nimenomaan etsii jotain paikallista muotia.

Jep, kuvat eivät tee oikeutta tapahtumille eivätkä varsinkaan nämä puhelimen kameralla otetut kuvat, mutta voin todella suositella Berliiniä matkakohteena

P.S. Kommenttipoksiin saa tietysti laittaa, jos on jotain kysyttävää ylipäätään Berliinistä! :-)

// The latest trip to Berlin was almost all that I was expecting - vintage and flea markets. If you are looking for interesting fashion and vintage, I highly recommend Berlin and especially the north east area of it.

2 kommenttia:

  1. Berliini on pitkään ollut mielessä seuraavana matkakohteena ja hinku sinne kasvoi sun postauksesta.. vois ehkä olla ens kevään tyttöjen reissu kohde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kannattaa! Vinkkinä ehkä se, että kannattaa ottaa loppuviikko, esim. ke-ma-jos ei ihan viikkoa ehdi. Silloin ehtii nähdä paremmin myös yöelämän ja muut häppeningit..:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!