keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

some notes

Nuin! Ruisrock ja synttärit vietetty, aika palata arjen pariin.

Nämä kuvat sen sijaan ovat Reetan ja minun viettämältä piknikiltä, joka kului suurimmaksi osaksi kai syksyn 2012 muotia tutkiskellessa. Muutamia huomioita:
 • Gallianon poissaolo todella näkyy (Dior)
 • Nahka ja turkis, taas
 • Balmain rokkaa
 • Isabel Marant rokkaa
 • Suvi Koponen rokkaa
 • Alexander McQueenin ekan sivun asut on kaikki samanlaisia
 • More is more ( Dolce & Gabbana )
 • Synkät ja tunkkaiset sävyt yhdessä viehättävät hetken syksyfiilistelyjen jälkeen (Gucci, Givenchy)

Niin ja Marc Jacobsin kädenjälki.. hiljaiseksi vetää.

// So..the reason it´s been quiet here is that I have been celebrating both music festival and my b-day. These pictures though are from picnic mixed with fashion with Reetta.

6 kommenttia:

 1. Toi on niin kivaa, siis ruotia fäshiönkokoelmia kavereitten kanssa! Pitäisi harrastaa sitä enemmänkin...

  Mä oon oppinut arvostamaan entistä enemmän Marc Jacobsia vasta muutaman viime vuoden aikana. Jacobsin käyttövaatteet on aina sellaisia, mitä sitten henkat, Zarat ja muut kaverit kilpaa jäljittelee. Niin paljon kuin Samu-Jussi Koskesta tykkäänkin, mun mielestä Samuji on paljon ns. velkaa Marcille. Ja sitten Jacobsilla on sellainen kiva ilkikurinen asenne duuneissaan, pokkaa laittaa lavalla välillä jotain ensinäkemältä karseaa ja nostattaa muotiväen kulmakarvoja. Aika harva lopulta uskaltaa tehdä niin.

  On kyllä ilahduttavaa, että Balmain on ollu nosteessa muutaman vuoden ajan. Ja Isabel Marantista on täysin samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se tuntuukin aina hetkellisesti pahalta, kun tietää että Jacobsin tyyliä tullaan vielä jäljittelemään tulevan vuoden aikana! :-D Mutta samaa mieltä olen täysin kanssasi, pokkaa saa olla ja mielellään ravistaa tyylillään muita. Muodissa on kuitenkin kyse aina jostain uudesta!

   Fäshiönkokoelmat on ihania yksikseen selattuna, mutta kyllä se niistä kiinnostuneiden ystävien kanssa on varmasti tuplasti antoisampaa! :-)

   Poista
 2. Oi, odotan syysmuotia! Mutta on kesäkin ihana, voi kun tulisi ihan kunnon helteet niin pääsisi vielä kesätunnelmaan ihan kunnolla. Ehkä elokuussa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotetaan elokuuhun! Itse kyllä odotan jo syksyä ja sitä, että saa taas kerrospukeutua vähän enemmän. :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!