perjantai 4. toukokuuta 2012

turku design festival 9.-15.5.2012

Muotiäksöniä tiedossa jälleen! Keskiviikkona 9.5. starttaa Turku Design Festival, joka kokoaa yhteen  seminaareja, työpajoja, näyttelyitä, muotinäytöksiä, pihajuhlia, designmyyjäiset sekä  useita muita tapahtumia. TDF on usean pienen muotoilualan toimijan yhteistyön tulos ja aikaan on saatu todella monipuolinen ohjelmisto viikon ajaksi.

Miltäs kuulostaa esimerkiksi torstain Late Night Shopping, jossa voi shoppailla ja tutustua klo 22 asti kaupungin eri designliikkeisiin seikkailukartan kanssa, tai perjantain Roots Cultural Movementin pystyttämä pop-up-kauppa DJ:n kera keskellä kauppatoria? Entäpä lauantain ekodesignmarkkinat, TDF-myyjäiset, Töölö Fashion Instituten saumuriralli tai 5 minuutin minifestivaali? Näiden lisäksi mm. sunnuntaina on luvassa Blankon, taatusti herkullinen, design-henkinen brunssi ja tiistaina TDF:n päättävä Fashion Visions-muotinäytös Logomossa (mukana mm. Sanna Rinne, Jussi Salminen, Essi Kotaniemi jne)

Lisäksi 2.-20.5. kauppatorilla on tapahtuman promopiste Kontti, jonka muutakin kuin yllämainittua ohjelmistoa kannattaa ehdottomasti myös seurailla! Upeaa ja monipuolista ohjelmaa tiimityön tuloksena! Vau!

Lisää infoa ja ohjelmistoa tapahtuman nettisivuilta sekä fb-sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Mulla on sulle blogin puolella tunnustus :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!