perjantai 14. joulukuuta 2012

travelling

 
Syy, miksi en ole hetkeen ollut maisemissa on se, etta olen karannut joulua pakoon kuukauden reissulle Kaakkois-Aasiaan! Tarkoituksena on rinkat selässä kiertää nyt Hong Kongin ja Macaun kautta Malesiaan ja Thaimaaseen. Katsotaan kuinka blogipostausten kay tänä aikana, on muuten hiukan haasteellisempaa nörtteillä kun ei ole jatkuvaa nettiä saati edes konetta mukana.
 
Täällä Macaussa missä ollaan tällä hetkellä, muoti on juuri niin söpöilyä kuin voi kuvitella. Vaateliikkeet ja katukuva pursuavat Hello Kittyja, pandoja, pitsiä ja polvisukat + hame yhdistelmää.  
 
Lupaan palata blogin ääreen aina kun saan koneen ja nettiyhteyden hyppysiini! Ihanaa joulun odotusta erityisesti sinne Suomeen!
 
// The reason I haven´t updated thr blog recently is that I have escaped the christmas and cold weather to south east Asia! The plan is to travel through Hong Kong and Macau to Malaysia and Thailand. I have to admit that blogging is a bit difficult when I have neither an internet access nor a laptop with me. I promise to be back here as soon as possible!

maanantai 10. joulukuuta 2012

not a new hair style



Faux fur / H&M - Boots / Bianco Footwear - Camouflage shirt / Zara - Bag / Tiger of Sweden
 
Eräänä päivänä ajattelin piristää tukkatyyliä ja heittää letin päälaelle keikkuvaksi ponihännäksi. Ajattelin, että se voisi olla uusi pirteä tyylini, sellaista kun olen ihaillut monessa blogissa jo pidempään. No, ponnarista luovuttiin jo ennenkuin kaikki kuvat saatiin otettua ja kävelin kotiin tukka takana hulmuten. Sen pituinen se.
 
// Once upon a time there was me, who wanted to try a new hair style. The end.

perjantai 7. joulukuuta 2012

just a quick hello



Moi! Elossa ollaan mutta kaikennäköinen travellaaminen pitää kiireisenä! Nyt illalliselle ja takaisin kohti Turkua. Mahtavaa viikonloppua!
 
P.S. Helsingissä käyminen on ikävää kun pitäisi pitää ostolakkoa päällä...

//Just saying hi and have a great weekend!

maanantai 3. joulukuuta 2012

contrast




 Trench coat / Esprit - Cap / Carlings - Bag & Scarf / Bianco - Jeans & Shirt / Zara . Pics by Raakel

Tällä kertaa työvaatteet saivat uutta vivahdetta piposta, jonka yhdistin muuten aika simppeliin ja "siistiin" asukokonaisuuteen. Halusin kokeilla pipon toimivuutta erityisesti aika konservatiivisen trenssin kanssa, ja ihan hauskaa kontrastia siitä tuli, vai?
 
Toisaalta pipolle oli myös ihan hyvät käytännön syyt käyttää sitä, sillä se pelasti huonon hiuspäivän ja lämmitti kovasti pakkasten "yllättäessä" allekirjoitetun!
 
// For a long time I had a vision of conservative trench coat mixed with a rough cap. The cap gives the outfit a nice contrast, which I like a lot. Thought it was a nice combo, do you agree?

lauantai 1. joulukuuta 2012

fringe boots




Auts, nyt löytyi kyllä listalle must-have saappaat! Biancossa on het semmoiset hapsusaappaat että. Haluan Tarvitsen ehdottomasti sellaiset. Ostolakko vain taipuu nyt hirveän huonosti tähän tilanteeseen!

// Must have boots from Bianco Footwear!!